Název | Množství a jednotka |
---|---|
kedlubny | 4 ks |
malá cibule | 1 ks |
brambora | 1 ks |
sádlo | 1 lžíce |
kmín drcený | 1 lžička |
cukr | 1 lžíce |
ocet | 1 lžíce |
sůl |
Postup: Jogurty smícháme se zakysanou smetanou, lžící moučkového cukru a s ušlehanou... zobrazit recept
Postup: Tagliatelle nebo špagety uvaříme v dostatečně osolené vodě (na 3 litry vody 3... zobrazit recept
Postup: Kolínka a nožičky omyjeme a pečlivě odstraníme případné štětiny - buďto je... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme. Do větší mísy si připravíme marinádu. Olej,... zobrazit recept
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...